mandag 12. mars 2012

Dag 8

Dagen gikk med til å forberede ny etappe til Masi. Legge ny rute, pakke ut depo, telle mat og tørking av omtrent alt er noe av det som er fint å gjøre. Vi skal egentlig skrive reisebrev etter hver etappe, men det ble for vanskelig denne gang. Det kommer nok fra Masi!

I ettermiddag begynte vi vår ferd dit. Vi er så glade for at vi er 4 på tur nå til Masi. Det det er så koselig å høre primusen fra Silje og Geir Erik sitt telt! Det var stas å møte de i dag! Satser på litt kaldere vær innovervidda slik at sludd kan bli snø :)

2 kommentarer:

 1. Hei, og god tur over til Masi! Ser av kartet at det er 130 km over dit, så nå har dere vel kommet halveis. Det er noen mil uten mobildekning i Stabbursdalen nasjonalpark, men ellers så satser vi at dere har dekning nok til å sende rapporter. Og som noen andre kommenterer - SPOTn får vi ikke meldinger fra lenger - det hadde jo vært kjekt... Kos dere over vidda i snøen. Jeg var som snarest i Oslo i dag - 15 varmegrader og de skigale klager på at all påskesnøen forsvinner...

  SvarSlett
 2. Kjære Team "To paa tur"!
  Takk for Satelitt-prat i kveld.

  Gjengen er mellom Olderfjord og Stabbursdalen. Det har vært endel vind, så de har blitt værfast her i dag.
  Men teamet er ved godt mot, og koser seg på tur. Det er full fres i primusen i innerteltet slik at klærne blir tørket!

  Satser på mindre vind i morgen!! :)

  SvarSlett