fredag 9. mars 2012

Dag 5

Vi har finni oss en ny garasje, denne gang i Repvågstranda. Ute har det vært for mye vind. det var skummelt på fjellet. i tillegg begynte det å snø. derfor dro vi ned til vei og folk.

Fra lunsjmaten kan det nevnes at daimsjokolade står veldig høyt i kurs og byttes mot store mengder nøtter.

Nå er det snart pasta di parma. Været var skummelt men vi er i god behold.

5 kommentarer:

 1. Æg blir glae kver gong det kjæme en oppdatering. Godt at dåkke æ i god behold! Men godt å hørra at dåkke he kontroll på fjellvettreglane! Håbe veret blir bære:)

  SvarSlett
 2. Å gå Norge på langs er en bragd vil jeg si'e
  og med snøstorm imot, man mot varme kan hige?
  Om man har med seg primus og telt som bagasje
  så sover man trygd i en snødekt garasje!

  SvarSlett
 3. Bra dere søker lys når vinden på finnmarka er som verst! Det liker vi... Repvåg var vel stedet som ferga til Honningvåg gikk fra før veien og tunnelen ble bygd for noen år siden. Og hvis dere skuer ut i Porsangerfjorden ser dere Tamsøya (lille og store). Den store har visst et noen av Norges beste multemyrer, men dere er nok litt etter sesongen hvis dere skulle få lyst på noen ekstra C-vitaminer.

  SvarSlett
 4. Litt av en start dere har fått må jeg si, Cecilie og Kjetil. "Når man ligger værfast får man plutselig noe så uvanlig som god tid" leste jeg i en bok her om dagen. Håper dere klarer å slappe av og kose dere med at veien er målet uansett åssen veien blir. Høres ut som dere gjør kloke valg! Bra jobba! Josten i juni er forresten sannsynligvis ikke noe problem-fint som bare det ifølge Hallgeir.

  SvarSlett
 5. Det va koselig å bli kjent med dokker :-) Det e jo beundringsverdig det dokker gjør :-) Kan du Cecilie legge ut oppskrift på de fantastisk gode kakene du serverte ;-)Håpe dokker får en flott tur å lykke til videre på ferden :-) Klæm fra oss i Repvågstranda :-)

  SvarSlett