Gjestebok

Du kan legge igjen en kommentar på alle sidene, men her kan du få lov til å skrive en hilsen hvis du vil :)

Du kan også stille spørsmål om det du måtte lure på.

26 kommentarer:

 1. Da er gjesteboka offiselt åpna :)

  SvarSlett
 2. Vil gjerne sende en hilsen til et helt fantastisk par. Dere er så sporty at det er helt syyykt!!! Helt klart to personer jeg har stor respekt for og ser opp til, men som jeg likevel ikke forstår meg helt på!? Må være veldig mye kjærlighet i lufta for å legge ut på en slik tur! Det er bare å advare deg Cecilie...sikre kilder har fortalt meg at Kjetil gjerne venter med å pakke sekken til natten før han skal dra, og i sekken din må det ligge minst 5 pakker sjokoladepudding og 10 pakker vaniljesaus hvis Kjetil i det hele tatt skal vurdere å bli med deg! Bortsett fra det er han tydeligvis verdens beste turkamerat! Om Cecilie vet jeg at hun er Norges tøffeste dame, så du må kanskje legge igjen en pakke pudding eller to for å holde følge, Kjetil! Jeg må si jeg er misunnelig som ikke får være med dere på tur pga de personene dere er, men samtidig er jeg veldig glad jeg slipper den lange turen! Jeg får terpe massasjeferdighetene mine imens, så kan dere stikke innom meg for en helkroppsmassasje etter turen;) God tur, stor klem fra deres største fan:)

  SvarSlett
 3. To fantastiske folk skal gå langs fantastiske Norge - det blir en slager :) Mest sannsynlig (pga praksis) står både undertegnede og Anna Urstad gjerne på plass med våre smil når dåkke ankomme Ålesund, kanskje mot slutten av mai i følge ruta?! Det hadde vert ei glede å få sett dåkke underveis. Lykke til med planlegginga videre mot avreise!
  Guds velsigning:)

  SvarSlett
 4. God tur fra Skien.

  Mvh
  Snorre K

  PS det er vanskelig å lese med den bakgrunnen.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Snorre :) Takk for det!
   Bakgrunnen skal være gråhvit, men også faren til Kjetil har opplevd at det har kommet en annen bakgrunn slik at det blir vanskelig å lese.
   Det syns vi er veldig kjedelig. Hvis det er noen andre som har det samme problemet- si i fra! Kanskje vi kan gjøre noe med det.
   Frisk hilsen fra Cecilie

   Slett
 5. Hei! Kul side! Vil bare ønske dere god tur, anbefaler dere å legge ruta innom Øvrebø :)

  SvarSlett
 6. GOD TUR!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dette blir stas å følge med på. Ønsker dere hell og lykke på ferden:) Nyt hvert minutt!

  SvarSlett
 7. Hei Cecilie!
  Det er tøft å kunne si "jeg har vært på Sydpolen", men nå snakker vi tur å være stolt av. Stolt av pågangsmotet, og viljen til å ta egne valg, og med det gjøre det man egentlig vil . Bøker, studier og jobb kan du ta siden. God tur!
  Ove

  SvarSlett
  Svar
  1. Fine Ove. Tusen takk for en hilsen som jeg setter utrolig stor pris på! TAKK! :)

   Slett
 8. Erik Friele Lie4. mars 2012 kl. 20:07

  Jeg digger at dere drar på en slik tur! Jeg digger denne sida! Jeg digger dere!! God tur! Nyt og ta vare på alle de gode stundene som venter dere! (noe jeg tror dere er gode på :-) )

  SvarSlett
 9. Hei kjære dere! Så gøy å lese at dere er i gang med den store eventyrturen! Jeg må bare anbefale dere på det sterkeste å legge turen innom Vesterålen, men jeg har jo, som den oppmerksomme leser, allerede skjønt at Helgeland kanskje er høyest prioritert i Nordland fylke.. Men kanskje kan jeg møte dere der- det hadde vært artig! Stokmarknes er tross alt ikke såååå langt unna! Har dere noen anelse om ca når dere kommer dere til Helgeland? Hvis ikke, skal jeg følge nøye med på bloggen og prøve å skjønne det av meg selv :) Klem fra timeout-silje

  SvarSlett
 10. Hei Silje og Kjetil !
  Vi hadde en trivelig dag i lag med dere på fjellet og hytta.Ib har vært en tur på hytta i dag,det var bra at dere trivdes og at vi har kunne vært en liten del av turen deres. Vi ønsker dere god tur videre og hører gjerne i fra dere igjen.

  Hilsen Brian, Martine, Ib og Grethe

  SvarSlett
  Svar
  1. Gode dere! Vi tenker ofte på den rausheten dere er fulle av. Dere er gode mennesker :) Vi håper våre veier krysses en gang!

   Slett
 11. Heisann! Håper dere kom dere greit nedover bakkene fra Øytun - telefonen min var long-lost. God tur videre! Føger med! Rock n roll ;-)

  -Rake

  SvarSlett
 12. Hallo , Kjetil og S1ilje.

  Fikk høre om turen på bursdagselskapet til Tante. Imponerende pågangsmot ! Skikkelig Kult ! :-) God tur ! :-)

  Hilsen Stig Andreas Mastad :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Stig Andreas Mastad2. april 2012 kl. 19:50

   Hallo :-) Kjetil og Cesilie

   Fikk høre om turen på bursdagselskapet til Tante. Imponerende pågangsmot ! Skikkelig kult ! :-) God tur ! :-)

   Hilsen Stig Andreas Mastad :-)

   Slett
 13. Tusen takk for alle hilsener! Det varmer oss her i nord :)
  CecilieogKjetil-kram

  SvarSlett
 14. Hei ser ut som dåkker har en veldig fin tur så langt og håper dåkker får en veldig fin tur vidre:) E no ofte å ser kor det går med dåkker:) Håper helsa holder:) Hilsen Ymber Øystein:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt å få en hilsen fra deg Øystein! Rausheten din sitter enda i oss og får oss til å :) Du er gull!

   Slett
 15. Kaisa-Wenche Vivisdatter22. april 2012 kl. 15:02

  Hei! Takk for sist! Vi møttes først på Golda, så på stats-skoghytta Stor-Rosta! Flott at det har gått bra til Bodø! Eg vil ønske dåkker en kjempefin tur videre, no på bøljan blå! Om dåkker møter båten Biotrans før 16.5. så e der en "kjenning" ombord! Håper det går bra med Kjetil si skulder, og ellers alt på padle-turen og videre på ferden dåkkers :-) Dåkker e god! Hipp hurra for dåkker, og måten å gjøre det på ! Ønsker eg kan gjøre små dela av ferden etter dåkker,...stykkevis og delt, en gang ;-) Klem fra Kaisa-Wenche.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kaisa-Wenche og takk for sist ja! :) Det var ordentlig trivelig å få lov til å møt dåkker, til og med flere ganga! Takk for gode tips og råd. Vi har no vært inne på hjemmesida dåkkers- spennende og kjekt å lese! Det e nok mange av oss som kan dra nyttig kunnskap fra erfaringan dåkkers. Vi velge å si det samme tilbake: "Hipp hurra for dåkker!" :) Hadde vært kjekt om veiene våre krysser igjen.
   Cecilie-og-Kjetil-klem :)

   Slett
 16. Gode Cecilie og Kjetil!
  Nå har jeg brukt ganske lang tid på å gå gjennom en haug med bilder og tekst. Veldig spennende lesning, og noen fantastiske bilder. Har mest lyst til å lage foto-tapet av det fantastiske bildet av nordlys, fjell og et opplyst telt på stuen hjemme - så flott var det =)

  Gleder meg til å se dere neste gang. Tar det for gitt at dere gir lyd fra dere når dere er i Oslo! Vi skal da konvertere alle digitale bilder til lysbilder/dias slik at vi kan ha en god gammeldags lysbildevisning med en litt skranglete fremviser.

  Ønsker dere alt godt for turen videre =)

  André

  SvarSlett
 17. Hei Cecilie og Kjetil,
  er på reise og har ikke fått lest blogen på en uke, men i kveld fikk jeg anledning. Kjempefint reisebrev med fantastiske bilder. Ser ut som dere koser dere, til tross for litt værligge nå og da. Godt å høre at skulederen er blitt bedre, men utrolig at hard padling kan kurere vond skulder. god tur videre. Bernt

  SvarSlett
 18. Heisann til dere! Her kommer en liten hilsen fra Tyskland. Jeg må si at jeg er utrolig imponerte, og må ta av meg lederhosene for hele turen deres,logistikk, humør, pågangsmot og bloggen ikke minst. Er spennende å følge med, og jeg må si at dere er utrolig tøffe. Blir litt inspirert selv, og gleder meg masse med dere over alt dere opplever. Ønsker dere en trygg og opplevelesesrik tur videre :), og om dere skulle finne sjøveien til München, er dere selvfølgelig velkommen hit ;)

  Klæmmings Andreas

  SvarSlett
 19. Hei Andreas!
  Kjekt å høre fra deg. Takk for gode ord. Foreslår likevel at du beholder lederhosene på:)
  Savna deg i Trondheim på 17. mai, da skulle vi jo gruse jentene i potetløp. Det får bli neste år:)

  Lykke til videre i München!

  Klem fra Cecilie og Kjetil

  SvarSlett
 20. Great tour with great pictures. Congratulations. A bit sad I didn't understand the written part ;) Greetings from Switzerland

  Daniel

  SvarSlett