fredag 27. april 2012

Dag 54

Fredagskvelden byr på pannekakefest i teltet!

Vi campa rekordtidlig i dag i og med at vekkerklokka stod på 5. Vi ville padle før vinden skulle bli sterk i 16-tiden. Planen funka og 33 km seinere padla vi inn på en nydelig strand på øya Tekstmona. Tre havørner ønska oss velkommen :)
Det har regna i hele dag og værmeldinga forteller oss at det nok er noe vi bare må bli vant til.

I morgen blir det kanskje for mye vind til at vi kan krysse videre. Mulig det blir mindre vind utpå dagen. Det håper vi!

Vi vil hilse til godgjengen på Vereide! Vi er store fan av Kristian, Kristin og ikke minst Torjus! Gleder oss til vi skal henge sammen igjen :) Og så lurer vi på hva Torjus ønsker seg til 2-årsdagen sin.

Ønsker dere alle en god helg!

5 kommentarer:

 1. Takk for prat i går bror! Jeg minner dere på at jeg gjerne skulle hatt nummeret til Cecilies søster for å avtale ang sykler i "Trånnjæm". Eller kanskje hun leser dette innlegget, og gir meg et pling...

  el Martinho
  47 63 66 56

  SvarSlett
 2. Lillesøster her. Æ gir dæ et pling!

  SvarSlett
 3. Takk for innholdsrike og trivelige oppdateringer..Godt å høre at dere stort sett er i nærheten av fastlandet, og ikke alt for værfast på øde øyer..Også godt å høre om den nordnorske gjestfriheten som fører til at dere får gode middager innimellom turprovianten..
  Vi har vært på biltur langs Telemarkskanalen i dag og gleder oss til å ta imot dere når den tid kommer.Håper dere får noen skikkelige finværsdager fremover, det er bare så utrolig flott område dere er i.God tur videre. Klem

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei dere to!
  Utfordrende med grovsjø og ymse værmeldinger, men dere fortsetter å gjøre gode vurderinger og valg virker det som! Skulle tro dere var oppegående folk;-) Torjus har hatt tidlig start på dagen i dag. Nå står han og synger i sofaen og sier at "Torjus er KJEMPESTÆKK"(sterk). Han ønsker seg Albert Åberg bok eller andre bøker. Kanskje noe med masse bilder. Handigger jo fuglebuka, så en faktabok om insekter og kryp eller dyr med nesten bare bilder ville vært midt i blinken. Ellers klær i str 92 eller større. Eller en artig leke eller aktivitet av noe slag som kan være gøy i sommer. Joggesko eller penger til joggesko str 23(ca). Ja det var det jeg kom på i farta. Ønsker dere en god dag. Vi snakkes.
  Kristian, Torjus hilser:)

  SvarSlett