tirsdag 3. april 2012

Dag 29 & 30

Kjetil og Cecilie har det bra. De vandrer med freidig mot i strålende påskevær - blå himmel og sol. Nå har de ankommet Dividalen. På dag 30 har de gått hele 32 kilometer, og det er de veldig fornøyd med. Kjetils skulder er fortsatt vond, og de er spente på hvordan det går med padlingen som begynner om noen uker. 

De vil hilse til pappa Anders og si takk for staven som de har lånt av han. I dag brakk pulkdraget til Cecilie, og de brukte staven til å spjelke draget. 

En hilsen går også til mamma Tone. Hun har vært så snill og sendt noe ekstra godt til lunsjpakkene deres, og det setter de stor pris på. 


4 kommentarer:

 1. Dere er utrolige ! Det er mye vilje bak å gå en slik strekning med pakkede pulker, uavbrudt vond skulder og enda et lite (?) teknisk problem. Og med humøret og gleden i behold ! Hadde håpet at et par kurer med Voltaren skulle gi smertefritak noen dager og etterhvert bedring, slik at skulderproblemet ikke ble så påtrengende. Men det er mange dager til dere når havet, og i mens kan mye, mye skje ! Ikke minst kan dere jo treffe en lege som gjennom undersøkelse kan se en ny vinkling på problemet. Ønsker dere i fortsettelsen godt vær og føre, og god bedring til deg Kjetil! Klem fra Mormor Brit.

  SvarSlett
 2. Hei.Sitter på jobb og leser om dere.Får tårer i øynene.Dere er utrolige!!!.Håper at pulkdraget ditt Ceci ikke skaper for mye problemer de dagenen dere har igjen på ski ,før dere går over til padling.Mine tanker går og over til Kjetil.God bedring!!!.Ønsker dere fortsatt god tur,og ha en riktig god påske begge to.
  Klem fra Mamma Tone.

  SvarSlett
 3. Kjære Cecilie og Kjetil...
  Godt å se at det skrider fremover, til og med i sol!! Enig i at dere er kjempe-flinke og har stort pågangsmot!! Ser også ut som dere takler div utfordringer, og bruker vett og forstand. Vi i heimen i Skien syns det høres ut som om skuldra trenger litt ro. Kanskje er det mulig å gjøre litt om på etappene, evt forlenge sykkeletappen og sykle før padling..? Det er viktig å ta vare på helsa, og det er sikkert mange løsningsmuligheter. Det viktigste er jo at dere har det bra og nyter turen. Om det blir en "snutt" igjen som dere vil ta seinere en gang, så er det fullt mulig og ikke noe krise...
  Ta gjerne kontakt ang logistikk, vi er stadig på hjul.. kajakkenen er transportert til Trondheim, men gi beskjed hvis vi skal vente med å få de sendt til Bodø.
  Klapp og klem og klem fra I+A.
  Tenker på dere ganske ofte og takker for jevnlig oppdatering.

  SvarSlett
 4. Eg har sett på kart på ut.no kvar de går. No er de ikkje så langt frå der eg budde mine to første år. Eg har høyrt om skiturar foreldra mine har hatt i Dividalen.
  Korleis blir påskefeiringa på tur?
  Eg håpar skuldra di blir bedre, Kjetil.

  SvarSlett