fredag 20. april 2012

Dag 47

I dag har vi koset oss i Bodø. Dagen begynte med at Kjetil var til legen med skuldra. Etter samråd med legen har vi bestemt oss for å begynne å padle herfra om noen dager. Det er vi veldig glade for, selv om vi har vært åpen for å gjøre endringer på turplanen vår. Resten av dagen har vi vasket ting, tørka ting, pakket opp matdepoet vårt, hentet kajakkutstyret, skrevet inn ruta vår på kartene, sikkerhetskopiert bilder, handlet det vi mangler til turen og så videre, og så videre. Det er faktisk ganske mye å gjøre når man kommer fram, men vi liker det :)

I kveld er det hjemmelaga pizza her hos Trine og Torkild. Det passer vår store apetitt perfekt. Vi sitter igjen med en følelse av at vi i dag for det meste har spist eller har vært på vei til å kjøpe noe spiselig.

Tusen takk Trine Selvikvåg for brevet som venta på oss her! Med twist!! Banantwist til Cecilie og Trines favoritter til Kjetil (som forresten falt i veldig god jord!). Vi tenkte egentlig vi skulle ta bilde av twistene, men de forsvant ganske fort for å si det sånn. Vi satt med andre ord stor pris på brevet :) I stedenfor legger vi til et bilde av de to glade eventurene etter at skietappen er ferdig.


3 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist ( Golda og Stor-Rosta). Gratulere med vel gjennomført skitur, vi har fulgt bloggen deres etterat vi kom hjem. Nå er jeg på jobb (på båt mellom Steigen og Averøy), og skal holde utkikk etter dere:) god tur videre

  SvarSlett
 2. Så bra at dokk sleppe å gjer om på rutå:) God tur vidare!
  Kjersti

  SvarSlett
 3. Til hummerane!

  Godt twistane falt i smak og veldigt gledeligt at dåkke får padletillatelse :D God tur viare!

  SvarSlett