fredag 11. mai 2012

Dag 69

Dagen starta med en tur til Torghatthullet og en dusj før frokost :)
På tross av en del vind fikk vi kryssa både Torgfjorden og Bindalfjorden i kveld. Starta å padle 17.30, slo leir like før midnatt. Kan melde om herlig stemning i teltet på lørdagskvelden. Spiser middag, drikker kakao, hører på Nattønsket og koser tærne med varmeputene vi har fått tilsendt fra Ida og Anders :)

Vi har fått padla bra i dag. Er godt plassert for å kunne padle videre i morgen på tross av en del vind. Det hadde vi ikke trodd.

I dag hilser Cecilie til familien sin som er samlet i konfirmasjon i Trondheim :) Skulle gjerne vært med dere!

Agurknytt fra Svalbard(teltet):
Kjetil har anskaffa seg et husdyr på padleturen. Han heter Skjell.
Kjetil er helt våt på underarmene hver kveld. For stor tørrdrakt?
Vi er tomme for smør.
Vi har fortsatt et liggeunderlag uten luft.

3 kommentarer:

 1. Det va et digert jafs ! I et vær kor vindpilan hadd opptil flere vindhaka ! Ja no må de vel kun sies at dokker e blitt skikkelige sjøfolk! Og veien ser så fin ut rett mot Rørvik. God tur videre ! søndagsklem fra mormor.

  SvarSlett
 2. Det er forferdelig hvordan denne smør-krisa har nådd så langt ut!! Vi har for øvrig ca 100 bokser i kjelleren, og kan muligens avse 1 eller 2 stk. Dere får de når dere svinger forbi Kristiansand...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe:) Vi fikk heldigvis lurt til oss noe smør av noen nordtrøndere, så smørkrisa er midlertidig avblåst. Men vi svinger nok innom Kristiansand og Lund uansett hvor mye smør vi har i bagasjen:)

   Slett