tirsdag 1. mai 2012

Dag 58

I dag hadde vi vekkeklokka på 03.27 for å utnytte den eneste vindluka på fem dager. Rart å hoppe ut av kajakken 8.45 og være ferdig med dagens etappe, men det føltes godt etter en lang fjordkrysning fra Sleipnesodden til Rødøya i dønninger og litt vind. Nå er det meldt mye vind helt fram til torsdag så vi har finni en fin ventestrand med nysgjerrige, kvekkende ryper.

Fra torsdag ettermiddag meldes det kanonvær og vi håper inderlig det slår til! Synes vi fortjener det.

Dagens takk går til logistikkonsulent Kristoffer som henta pulkene våre på Hurtigruta. Tusen takk!

Til slutt vil vi sende en hilsen til alle som har eksamenstid, og litt ekstra til de som har en tung lesedag; Opp med hodet, stå på, gi det du klarer, kjøp en sjokolade og send regninga til oss:)

5 kommentarer:

 1. Så flott at turen i natt / idag tidlig gikk fint ! og en lang strekning, helt fra Åmnøyhamna ! Oterværfjorden ser brei og utrivelig ut i vind og skikkelige bølga. Ingen småøya i sikte. Synes dere er kjempetøffe. Beroligende å hør at dere tar ventemodus et par daga. Håpe inderlig dere får oppleve dette vakre kystlandskapet i et bedre vær. Lykke til videre ! Tenke på dere. Klem fra mormor Brit.

  SvarSlett
 2. Hei, da passerte jeg dere i ettermiddag, skikkelig ufyselig grisvær.......håper værgudene og Hermes er med dere resten av turen :)

  SvarSlett
 3. Måtte lese litt om Rødøy som såg ut som en bitteliten knaus i havet. Ble litt skeptisk til at dere skulle oppholde dere der..
  175 innbyggere, 8,2 km2, høyeste topp 442 moh. Omsorgssenter med mulighet for korttidsopphold og rehabilitering, flere overnattingsmuligheter. Ser ikke ut som det er så mange butikker, men håper dere finner noe oppmuntrende når dere skal en tur til "sentrum" i morgen. Kommunevåpenet er en løve, heldigvis bare fordi øya ligner på en liggende løve....
  Værmelding fra tors er helt topp, unner dere det.
  Klem mampapidaanders.

  SvarSlett
 4. Føler meg truffet av deres hilsner. Takk for oppmuntring dere!
  Jeg har allerede flere kvitteringer for sjokolade her... Hvilken adresse skal jeg sende de til? ;p

  SvarSlett
 5. Godt å høre at dere er over på Rødøya. Det var kryssinga fra Sleipnesodden som ble noe vel spennende for meg, og på stranda på Sleipnesodden vi bodde et par dager lenger enn vi hadde tenkt. Nå tenker jeg dere får strålende vær fremover!! :)

  Takk for at dere har gitt meg drømmende avbrekk i den siste intense masterinnspurtsperioden. Nå er endelig oppgava trykka og levert, og jeg reiser hjem i morgen. Det skal bli godt å sove, og veldig spennende å ta fatt på "livet etter"!

  Heier masse på dere og krysser alle tær og fingre for at vinden løyer på Helgelandskysten og holder seg kjekk de neste par ukene!!

  Håper våre veier krysses igjen i Trondheim i slutten av mai.

  Klem fra Silje

  SvarSlett