fredag 4. mai 2012

Dag 61 - litt flyt :)

Mens vinden uler stiv kuling utenfor teltet, koser vi oss i vårt mobile hjem og konstanterer at det har vært en lang dag. Og mye har skjedd! Etter å ha klaga på bloggen i går, har vi kjent på litt flyt i dag! Hurra!

Stod opp 03.30. Nydelig soloppgang! Rufsete sjø på tross av den gode værmeldinga. Godt å padle innimellom øyer etterhvert. Helt hvitt på fjorden mot Tonnes, så fikk hjelp av en båt med pendlere til å krysse. Langs veien vår i dag har vi fått tatt en dusj, kjent smaken av Syden (bilde), begynt grillsesongen i snø, Cecilie har fått kjøpt Non Stop, mens Kjetil har kjøpt lokal røkelaks. Nå er det endelig natta :)

2 kommentarer:

 1. Har ventet i spenning idag, så det var godt å se at markøren på kartet hadde flyttet seg... og så kom det oppdatering!!
  Vi gleder oss over at padle-timene er økt betraktelig... Yr melder bra i mårra utpå dagen, så la oss håpe det slår til.
  Hvit sandstrand er bedre enn snø!!!
  Melder kaldt her også.. Natta fra Skien

  SvarSlett
 2. Åh, det her fantastiske kystNorge som de fleste av oss stadig søker til ! Hvorfor skal været slå seg så umulig i mai måned ? ! Sjekker yr og kart og oppdateringer, og ser hindringene dere har å baske med - i alt det fine - som kansnkje nesten ikke er synlig i kulingkastene. Men bildet var helt nydelig ! Nå forstår jeg bedre min far som fortalte om fiskerlivet i ei lita skjøyte på Helgelandskysten da han var 14 år. Han klaget ! og det har dere også lov til ! Nå krysser vi alle fingrene for roligere vær. Kald og stri vind med litt snødryss på Bryne også. Klem fra mormor. : )

  SvarSlett