fredag 29. juni 2012

Dag 110 - Fredag

Vi har akkurat spist turens siste Real Turmat.. Det er rart! Kan man leve uten dette fantastiske produktet?:)

Etter frokost hos Martin og Beate, shopping i KRS og lunsj i bobilen la vi omsider fra land i Hellevika i svære dønninger. Høy mimrefaktor. Vi prøver å nyte de siste dagene til fulle.

I morgen skal vi ha en lang dag i motvind og når trolig Lindesnes utpå søndagen. Mon tro om vi snur og drar nordover igjen?:)

2 kommentarer:

  1. kjære kjære eventurere Cecilie og Kjetil. Takk for mye god info på bloggen deres, telefonprater, sms og treff underveis. Det har vært utrolig moro å følge deres ferd gjennom Norge (på eventur) på langs. Vi har nå tatt oppstilling på campingplassen på Lindesnes og ser frem til å vinke dere i land. Det ser ut som de siste padledager også byr på skiftende vær, men dere har taklet det norske vær på en positiv og kreativ måte hele veien. Gode kart og kompas er gode hjelpemidler når det ligger tåke over havet. Mange hilsner fra bobilen. Ida og Anders

    SvarSlett
  2. Så spennende! Det må være rart å snart ta de siste kilometerne av eventuren ja. Trøsten får være at det ligger mange flotte eventurer fremfor dere også:) det har vært utrolig kjekt å følge med på bloggen, lese reisebrev og slik få være litt med på turen! Dere er utrolig spreke, kreative og flotte:)

    Nyt de siste padletakene for denne gang!

    God klem fra Ingrid Marie

    SvarSlett