torsdag 23. februar 2012

Kompis

Vi er heldige som har gode venner. To av de er Silje og Geir Erik. De har begge gått Norge på langs, hver sin gang. Det har vært fint å kunne spørre noen så erfarne fjellgeiter om tips. Silje og Geir Erik har også lånt oss en duppedings som er litt større enn en mobil. Geir Erik har gitt ham navnet Kompis. Noen vet ikke navnet hans og kaller ham "spot". Kompis benytter et satelittbasert system som gjør at han kan sende ut koordinater der vi befinner oss med en beskjed. Koordinaten plottes på et kart og de som står oss aller nærmest får oppdateringene på mail eller mobil. Vi er, som du sikkert skjønner, veldig glad for alle de tekniske ferdighetene Kompis stiller med på turen.

Kartet for eventuren vår er her. På dette kartet kan dere altså se hvor vår siste posisjon var, hvor vi sist oppdaterte den. Det vil si at vi mest sannsynlig er et lite stykke unna den posisjonen som du ser. Se på tidspunktet når posisjonen vår er plotta inn. Foreløpig er en testposisjon plotta inn som forøvrig stemmer med hvor vi er nå :)

Vi gleder oss til tur med Kompis. Og vi gleder oss til at Mamman og Pappan til Kompis blir med oss på tur fra Oldefjord!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar