fredag 10. februar 2012

Ekskursjoner

De siste tre helgene har vi begitt oss ut på ulike ekskursjoner for å drive inngående, intens og avansert forskning til turen vår.

Første helg reiste vi til Århus for å sondere og investere kapital i godterimarkedet. Cecilie snuste seg, ikke overraskende, fram til mye sjokolade og sure ting, mens Kjetil gikk til sin lakris og regnet på om det var samfunnsøkonomisk forsvarlig å gå for investering. I tillegg fikk vi tips til spill vi kan ha på kveldstid, og vi tok også med oss en god dose livsvisdom hjem. I samme sleng besøkte vi altså Bestemoren til Kjetil.

Livsvisdom
Fornøyd.
Nytte-kostnadsanalyse for å finne ut om det er samfunnsøkonomisk forsvarlig 
Spilling med Bestemor i Århus og Pappa Anders

Andre helg ble investert i gode dager på Hermon Høyfjellssenter for å hente oppskriften på godt fellesskap og utforske ulike snøtyper. Den vi fant mest av var definisjonen på optimal puddersnø og konklusjonen var ganske enkel: en halv meter pudder er ikke optimal snø til vår tur.

Kjetil og snøen i skogen


Mye snø. Hilde er begravd.
Deilig!
Deilig 2


Fantastisk fellesskap

Den tredje ekskursjonen, som vi nettopp kom tilbake fra, gikk til Trondheim. Der henta vi utstyr i Cecilies leilighet, skaffet oss telt til turen vår og kjente på den gode følelsen av å komme hjem. Den gode følelsen av å kose seg.

Vinterstemning


Kose seg

3 kommentarer:

  1. Eg gledar meg til å følge med på oppdateringar frå ekspedisjonen!

    SvarSlett
  2. Flott oppsummering av spennende og fine ekskursjona! Glede mæ t å lese om den virkelige ekspedisjonen! Dåkker e bra:)

    SvarSlett
  3. Dåkker e nånn fininga! :) Vi glede oss åsså til den litt større utflukten :)

    SvarSlett