tirsdag 17. januar 2012

Billetter bestilt!

Da er billettene nordover bestilt. Det føles litt mer på ordentlig nå.
4. mars setter vi våre ben i Honningsvåg! Alt tyder på at det går veldig greit å komme seg ut til Nordkapp på tross av vinterstengt vei. Vi sitter nok på med brøytebilen som går ut dit hver dag. Hurra!

2 kommentarer:

 1. Dette blir sabla spennende! Har en artikkel her som jeg må gi noen kommentarer;
  http://ut.no/artikkel/1.7966751

  1. Talspersonen (Lars Ebbesen) til Mr. Gamme (som har gjennomført ekspedisjonen) er, ifølge journalisten; "vanvittig imponert", og sier følgende;
  "Det unike ved Aleksander Gammes tur er at han har gått alene."

  I mine øyne er dette heller trist enn imponerende.

  2. Hovedpersonen selv uttrykker følgende;
  – Den store utfordringen har vært å ha det bra. Det handler ikke bare om å klare å nå frem, sier Aleksander Gamme til UT.no på satelittelefon fra Antarktis.

  – Poenget er jo borte hvis man ikke har det kjekt underveis, sier han om turen alene gjennom isødet.

  – Jeg har hatt veldig fokus på å være tilstede i øyeblikket og å være fornøyd med det jeg har. Det nytter ikke å tenke på det man ikke har.


  Konklusjon:
  Jeg er veldig glad for at dere skal dra på tur sammen dere to! Pluss, at dere sannsynligvis kommer til å ha med dere venner/familie på deler av turen. Ta med dere sitatene til Gamme i artikkelen over, og rekk tunge til han derre talsmann-pæra!

  - Det handler jo ikke bare om å ha gått Norge på langs!, men å ha det kjekt underveis, nyte naturen, øyeblikkene og alle opplevelsene, sier Cecilie og Kjetil i kor.

  SvarSlett