søndag 4. mars 2012

Blåst innom Lakselv

<smil><head><layout><root-layout width="320px" height="480px"/><region id="Image" left="0" top="0" width="320px" height="320px" fit="meet"/><region id="Text" left="0" top="320" width="320px" height="160px" fit="meet"/></layout></head><body><par dur="5000ms"><img src="IMG111.jpg" region="Image"/><text src="text_0.txt" region="Text"/></par></body></smil>

'D e ikkje nå særlig vind nu, bare en 16-17 sekundmeter.' Han som tar oss i mot på Banak, flyplassen i Lakselv, er trivelig. Vi blir litt usikre på hvor mye vind det er i Honningsvåg som vi nettopp hadde flydd over og forbi pga for mye vind. Hvor mye vind er mye vind her oppe i nord?

Fra Lakselv blir vi i skrivende stund kjørt med buss til Honningsvåg. En kjøretur på bare 3 timer. Vi fikk tross alt gratis mat i kaféen. 'D hær va jo verdt d' sa en mann i sammereisefølge som oss. Og det syns vi også. Ikke nødvendigvis på grunn av gratis mat (selv om Kjetil var meget fornøyd med sin baguett med røyka laks). Aller mest på grunn av den fantastiske sightseeinga. Vi fløy rundt hele Magerøya, fikk se Nordkapp og peila inn ruta til Oldefjord. Det er fantastisk vakkert her! Lenger sør forelska vi oss i Lyngsalpene. Nå når vi ser ut at vinduet på bussen merker vi at det ligger litt kjærlighet i lufta. Håper bare den ikke blåser bort.

Denne meldinger har blitt levert til din e-mail konto fra Network Norways MMS tjeneste. Meldingen var opprinnelig sent fra + 4793011722.

For å se hvordan meldingen opprinnelig så ut, klikk på knappen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar